GEMBIRA AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gembira Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2024 om 21:54 Het smaak goed maar weinig portie en duur vooral als het thuisbezorg moet worden.
8 jun 2024 om 4:18 Heerlijk eten, maar opeens zijn de porties aangepast. Menu A is kleiner dan voorheen. Erg jammer dit.
5 jun 2024 om 21:52 Lekker maar weinig, het grote menu bevat wel erg weinig vlees en bijgerechten
2 jun 2024 om 21:07 EErg lang wachten
25 mei 2024 om 19:57 Het eten was heerlijk, service prima, op tijd geleverd.
20 mei 2024 om 20:56 Producten misten. Restaurant erkende dit maar bood geen oplossing (men weigerde te zorgen dat het ontbrekende eten wél zou komen - er was al voor betaald!). Eten dat we wel ontvangen hebben was redelijk, maar service beneden alle peil. Geen aanrader!
15 apr 2024 om 18:54 Ik geef maar 1 ster voor de bezorging aangezien ik zelf de bestelling moest ophalen er was geen bezorging mogelijk
10 apr 2024 om 19:49 prima, lekker, warm en op tijd. Gebeld omdat er iets niet beschikbaar was. Enige minpunt: ipv de bestelde makreel kregen we kippelevertjes. Ook lekker, maar niet wat was besteld.
5 apr 2024 om 10:14 Zo als altijd prima
30 mrt 2024 om 20:27 Heerlijk eten, snel klaar, snel geleverd en warm op tafel!
30 mrt 2024 om 4:23 Hele aardige bezorger. Bezorgkosten vind ik wel veel!
28 mrt 2024 om 20:29 Kwam precies op de bestelde tijd en was lekker en voldoende als altijd. Gelukkig weer een ruime keuze. Alleen bezorgen blijft te duur vanwege de korte afstand