GEMBIRA AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gembira Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 20:56 Producten misten. Restaurant erkende dit maar bood geen oplossing (men weigerde te zorgen dat het ontbrekende eten wél zou komen - er was al voor betaald!). Eten dat we wel ontvangen hebben was redelijk, maar service beneden alle peil. Geen aanrader!
15 apr 2024 om 18:54 Ik geef maar 1 ster voor de bezorging aangezien ik zelf de bestelling moest ophalen er was geen bezorging mogelijk
10 apr 2024 om 19:49 prima, lekker, warm en op tijd. Gebeld omdat er iets niet beschikbaar was. Enige minpunt: ipv de bestelde makreel kregen we kippelevertjes. Ook lekker, maar niet wat was besteld.
5 apr 2024 om 10:14 Zo als altijd prima
30 mrt 2024 om 20:27 Heerlijk eten, snel klaar, snel geleverd en warm op tafel!
30 mrt 2024 om 4:23 Hele aardige bezorger. Bezorgkosten vind ik wel veel!
28 mrt 2024 om 20:29 Kwam precies op de bestelde tijd en was lekker en voldoende als altijd. Gelukkig weer een ruime keuze. Alleen bezorgen blijft te duur vanwege de korte afstand
8 mrt 2024 om 19:45 Delicious!
1 mrt 2024 om 20:32 Het eten was goed warm en lekker
1 mrt 2024 om 18:05 De kipsate was een beetje taai ipv mals
27 feb 2024 om 19:01 Heel slecht niet te eten kwaliteit. Ik had menu B met 3 klein stukjes rendang,droog taai en zonder saus. Gegrilde kip was ook 3 stukjes droog vlees. Papperig groenten en boel droge rijst. Schandalig!! Ik hoop dat niemand bij hun nog besteld.
24 feb 2024 om 18:19 Fresh and tasty! I will use it.