GEMBIRA AMSTELVEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gembira Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 19:01 Heel slecht niet te eten kwaliteit. Ik had menu B met 3 klein stukjes rendang,droog taai en zonder saus. Gegrilde kip was ook 3 stukjes droog vlees. Papperig groenten en boel droge rijst. Schandalig!! Ik hoop dat niemand bij hun nog besteld.
24 feb 2024 om 18:19 Fresh and tasty! I will use it.
22 feb 2024 om 21:48 Te laat bezorgd en ook bami gekregen ipv nasi. Jammer!
21 feb 2024 om 9:17 SO damn good! recently I've been trying random combos on the menu and each time is very tasteful no matter what I choose, even if I don't know what it is. One of my fav so far!
20 feb 2024 om 0:55 Verkeerde bestelling meegegeven, en de noedels waren uitgedroogd. En het varkensvlees was zo droog en taai als het maar zijn kon. Matig op zijn best.
8 feb 2024 om 19:23 Food is good but delivery is not so good
3 feb 2024 om 15:16 Het eten is natuurlijk lekker, maar het was praktisch koud toen het werd bezorgd.En dat ben ik niet gewend van Gembira!Dat moet dus beter.
1 feb 2024 om 16:34 Blijft lekker, maar Gembira moet ophouden met prijsverhogingen. Tot augustus was menu B 14,95, inmiddels 17,50 (en het is al 18,50 geweest. Keuze en hoeveelheid nemen af en er worden ook steeds extra bezorgkosten gerekend terwijl we op 10 min wonen.
29 jan 2024 om 19:42 Heerlijk! En warm en vers
25 jan 2024 om 19:10 Lekker en meer dan voldoende grote porties (Menu C). Kip was heerlijk afgekruid met de juiste hoeveelheid pikant.
19 jan 2024 om 9:01 Lekker als altijd. Alleen hadden wij een fout gemaakt. 3 eieren en rijst lijkt me geen normale bestelling. Onze fout, maar had er niet gebeld kunnen worden of dat wel klopte? Jullie bellen ook regelmatig als een ingrediënt er niet is?
16 jan 2024 om 19:48 Menu A besteld met pittige kip, was lekkerder dan bij andere afhaalplekken. Goed op smaak. Enige minpuntje is de kip pastei, die vond ik net iets te vettig, maar voor de rest voor herhaling vatbaar.